پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا

زمان مطالعه: 7 دقیقه

در برخی نقاط این کره خاکی مکان ها یا جاذبه هایی وجود دارند که آن ها یا به واسطه دست آدمی و یا به صورت طبیعی بنا شده اند که رفتن به آن مکان ها و دیدن آن ها می تواند جزو خطرناک ترین سفر هایمان باشد. بعضا برخی از آن ها در سال منجر به مرگ خیلی از افراد می شوند و به همین جهت هم می توانند در لیست خطرناک ترین مکان ها قرار بگیرند. در این مطلب داوین گشت قصد دارد شما را با پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا آشنا کند، پس با ما همراه باشید.

دره‌ مرگ کالیفرنیا

دره‌ مرگ که در ایالت کالیفرنیا آمریکا قرار دارد، لقب دیگری به اسم «کوره‌ زمین» نیز دارد. بیشترین دمایی که در این مکان به ثبت رسیده است ۱۳۴ درجه‌ی فارنهایت (در حدود ۵۷ درجه‌ی سانتی‌گراد) است. هرچند که این رقم در استان خوزستان و برای مردم عزیز آن منطقه رقمی آشنا است. در هر حال، گفته می‌شود که اگر شما در این مکان ۱۴ ساعت بدون آب سر کنید، مرگ رویدادی قطعی است. اگر به دنبال مکانی مشابه، با خطر مرگ کمتری هستید، به منطقه‌ «فونیکس» در آریزونا در تابستان سری بزنید.

پارک ملی یلواستون

زیبایی این پارک ملی نفس‌گیر است اما در عین حال منزلگاه حفره‌هایی است که آب جوش به هوا پرتاب می‌کنند و حوضچه‌هایی از هیدروکلریک اسید را در خود جای داده است. اکثر مناطق این پارک بی‌خطر است. اما اگر به سر کسی بزند و بخواهد از مسیر امن و مشخص شده خارج شده و به جاهایی که مجاز به رفتن نیست برود، به قطع یقین این پارک روی دیگر خودش را نشان خواهد داد. در سال ۲۰۱۶ میلادی یک مرد به دلیل افتادن در همین حوضچه‌های اسیدی جان خودش را از دست داد. در واقع ذوب شد! بنابراین اگر زمانی قصد سفر به آمریکا کردید و قصد دیدن از این پارک ملی زیبا را داشتید، لطفا از مسیر معین و امن آن عبور کنید.

باغ سمی انگلیس از پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا

نخستین باغ مخصوص گیاهان سمی و زهر آگین در انگلستان با الگوگیری از باغ های مخصوص گیاهان دارویی و سمی که در ایتالیا و در حدود سال های 1500 ميلادی تاسیس شده بود، ساخته شد. باغ سمی Alnwick باغ مخصوصی است که به طور اختصاصی بر روی کاشت گیاهان سمی و زهر آگین و مرگبار کار می کند. این موسسه دارای انواع مختلفی از گیاهان با ترکیب های دارای مخدر و تنباکو است و همچنين دارای جواز پرورش و کاشت گیاهانی اختصاصی برای به دست آوردن حشیش و کوکایین برای مصارف خاص است.

جاده یونگاس بولیوی

جاده یونگاس که در عمق جنگل های بارانی آمازون در کشور بولیوی ساخته شده است هر ساله شاهد مرگ نزديک به 300 نفر است. این جاده 69 کیلومتری در دهه 1930 ميلادی در جریان جنگ با کشور پاراگوئه در این بخش ساخته شد. این جاده که بر روی کوه های پوشیده از جنگل های بارانی احداث شده تنها 3 متر عرض داشته و ارتفاع پرتگاه های کنار آن در حدود 600 متر است. این جاده عاری از هرگونه گاردریل بوده و در بیش تر مواقع از سال پوشیده از مه بوده و قابلیت ریزش سنگ به داخل جاده موجود است.

صومعه‌های متئورا یونان

صخره های غول پیکر متئورا در بالای شهر Kalambaka در ارتفاع ۴۰۰ متری قرار دارند. در بالای زیباترین این قله ها، بناهایی ساخته شده است که به دلیل ساختار عجیب و جایگاهشان، در فهرست جهانی یونسکو قرار دارند. در ابتدا تعداد این بناها، ۲۴ تا بود که با گذشت زمان و تاثیر عوامل مختلف، حالا فقط ۶ عدد از آن ها باقی مانده است که بیشتر هم مربوط به قرن چهارده تا شانزده هستند. این سازه ها توسط راهب هایی ساخته شده است که این منطقه از یونان را برای گوشه نشینی و عبادت انتخاب کرده بودند و در غارهای این منطقه به صورت جداگانه زندگی می کردند.

بعد از این که این راهب ها به هم پیوستند، هر کدام تکه ای از مصالح این بنا را در طول ماه ها و سال ها به بالای این صخره ها بردند و از نردبان و طناب برای بالا رفتن استفاده کردند. مسلما حتی بالا رفتن از این صخره ها بدون داشتن وسایل و تجهیزات به اندازه کافی خطرناک و مرگبار بود چه برسد به حمل مواد و مصالح ساختمانی در هنگام بالا رفتن. به همین دلیل متاسفانه افراد زیادی در این راه مجروح و کشته شدند.

ستون کاتسخی جورجیا

پلکان بهشت یا ستون کاتسخی نام کلیسایی صخره‌ای است که در غرب گرجستان و نزدیک شهر چیاتورا (chiatura) قرار گرفته است. این کلیسا بر فراز یک صخره با ارتفاع 40 متر قرار دارد. بنایش حدودا بین قرون ششم و هشتم میلادی ساخته شده و یک راهب گرجی حدود 20 سال در بالای این اثر تاریخی زندگی می‌کرده است. امروزه برای راهبانی که در صومعه‌ای پای این ستون زندگی می‌کنند، بالا رفتن از نردبان 40 متری و رسیدن به این کلیسا، زیارتی روزانه به شمار می‌آید.

آن‌ها معتقدند دعا کردن در این مکان آن‌ها را به خداوند نزدیک‌تر می‌کند. خبرنگار سی‌ان‌ان تراول شاهد بوده است راهبان زمانی که به پایین ستون بر می‌گردند با بازدیدکنندگان صحبت می‌کنند و با آغوش باز اطراف مجموعه را نشان می‌دهند. کسی نمی‌داند راهبان در گذشته چگونه مصالح ساختمانی را به بالای ستون حمل کرده‌اند. انجام این کار در حال حاضر نیز دشوار به نظر می‌رسد، چه برسد به بیش از هزار سال پیش!

خاردونگ لا هند از پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا

گذرگاه خاردونگ لا در لاداخ هند بلندترین جاده متحرک در جهان است. این گذرگاه در ارتفاع ۱۸۳۷۹ فوتی معادل ۵۶۰۲ متری قرار گرفته است.

جاده تیانمن چین

این جاده که با نام “جاده منتهی به بهشت” یا “جاده دروازه بزرگ” نیز نامیده می‌شود، یکی از خطرناک‌ترین جاده‌های جهان در چین است. این جاده که در سال‌های 1998-2006 ساخته‌ شده از ارتفاع 200 متری تا 1300 متری سطح دریا و به طول 11 کیلومتر به سمت بالا کشیده شده و دارای 99 پیچ تند است. کسانی که دلشان نمی‌خواهد در این جاده رانندگی کنند می‌توانند از طریق تراموا از شهر ژانجیاجی به بالای این کوه بروند.

معبد آشیانه ببر در بوتان

صومعه آشیانه ببر یکی از دیدنی‌های بوتان است که در دره پارو قرار دارد. نام دیگر
صومعه آشیانه ببر Paro Taktsang است. شما می‌توانید پس از پیاده‌روی در زمین‌های مرتفع و
پشت سر گذاشتن مه غلیظ به آشیانه ببر برسید. این صومعه یکی از مهم‌ترین نمادهای فرهنگ
و مذهب بوتان به شمار می‌رود که در بالای کوه‌های هیمالیا قرار گرفته است. این معبد که
در قرن هفدهم ساخته شده، در ارتفاع ۹۸۴۳ فوت معادل ۳۰۰۰ متر از کف دره قرار گرفته است.

سیگیریا سریلانکا از پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا

در مرکز سریلانکا ستون سنگی عظیمی وجود دارد که از دل جنگل بیرون زده و آن را احاطه کرده است.
سیگیریا با ارتفاع حدود ۶۵۰ فوت بالغ بر ۲۰۰ متر در بالای جنگل‌های سریلانکا قرار گرفته است و به نظر می‌رسد که می‌توان آن را با نام سنگ شیر نیز شناخت.

جاده تونل گولیانگ چین

تونل گولیانگ، تونلی مخوف با 30 پنجره در ابعاد و اشکال متفاوت است. برخی مربعی و برخی
دایره شکل اند، برخی چند ده متر طول و عرض دارند و برخی تنها به قدر یک پنجره کوچک اند.
وقتی در لبه جاده می‌ایستی و از میان پنجره‌های تونل به پایین نگاه می‌کنی، بهت و وحشت است
که به وجودت سر ریز می‌شود. سنگ‌های بزرگ و عجیبی که از صخره‌های صاف آویزان اند و
ظاهر بی انتهای پایین صخره‌ها مو بر تن انسان سیخ می‌کند. پس از گذر از تونل، روستای گولیانگ را خواهی دید که انگار به لبه پرتگاه چسبیده است.

قلعه تروسکی جمهوری چک

قلعه تروسکی ممکن است خرابه به نظر برسد اما قطعا شما نمی خواهید که آن را از دست بدهید.
این قلعه در دو نقطه از یک بخش آتشفشانی بازالتی قرار گرفته و ظاهرا در چند قسمت تقسیم شده است.
به ساختارهای پایین دستی این دو بخش بابا یا پیرزن گفته می شود. به ساختارهای بالا دستی
و بلندتر از این دو ساختار نیز پانا یا ویرجین گفته می شود. با توجه به این که این قلعه
رها شده است اما این مکان به عنوان سوژه ای خیره نماینده برای معماران و علاقه مندان
به عکاسی است. شایعاتی در مورد وجود تونل ها و دالان های زیرزمینی این قلعه وجود داشته که
هنوز مورد استفاده قرار می گیرند اما می بایست با دقت و در نظر دریافت ریسک آن بررسی شوند.

جاده فری میدوز پاکستان

جاده فری میدوز جزو خطرناک ترین جاده های دنیا است و به جاده مرگ نیز شهرت پیدا کرده است.
به همین دلیل کمتر توریستی جرات می کند با عبور از آن وارد دره عمیق فری میدوز شود.
این ناحیه در ارتفاع ۱۰ هزار و ۸۰۰ هزار متر از سطح دریا قرار دارد و برای ادامه مسیر
چاره ای جز استفاده از قاطر نیست. با قاطر می توان مسیری را طی کرد اما سرانجام مجبور به پیاده روی هستیم.

بیابان دانا کیل از پر خطر‌ ترین مکان‌های دنیا

این بیابان که در عمق ۱۰۰ متری از سطح دریا قرار گرفته است، بسیار زیبا و در عین حال
جهنمی است و می‌توان حفره‌های آتشفشانی را دید که گازهای سمی را با شدت به هوا
پخش می‌کنند. حقیقت این است که شما نمی‌توانید به تنهایی به دیدن این مکان بروید
و حتما باید راهنما همراه شما باشد. حتی اگر هم توانستید، نروید!


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up