غذاهای مناسب کمپینگ

نحوه پخت 9 غذای مناسب کمپینگ

زمان مطالعه: 9 دقیقه

از لذت بخش‌ترین و جذاب‌ترین کارهایی که در طبیعت‌گردی و کمپینگ می‌توان تجربه کرد خوردن غذا در دل طبیعت می‌باشد. در این مقاله می‌توانید با 9 غذای مخصوص کمپینگ آشنا شوید. غذاهای آماده مانند سوسیس و ژامبون جزو اولین ایده‌هایی است که در هر سفر به ذهن همه ما می‌رسد. اما باید بدانید که غذاهای متنوعی در طبیعت‌گردی و کمپینگ شما می توانید طبخ کنید. طرز تهیه این خوراکی‌ها را به شما آموزش خواهیم داد. بنابراین در کمپینگ بعدی می‌توانید غذاهای تکراری را فراموش کرده و لذت بردن از غذاهای جدید در دل طبیعت را تجربه کنید.

1- رول نان گندم و هویج

نان گندم و هویج با بافتی مرطوب و بسیار خوشمزه یکی از غذاهای فوق العاده برای یک کمپینگ طبیعت‌گردی محسوب می‌شود. رول نان گندم و هویج را همچنین می‌توانید با خامه یا مربا میل کنید و طعم جدیدی را تجربه کنید. در واقع می‌توان گفت رول نان گندم و هویج با پنیر یا خامه یک وعده کلاسیک اروپای شمالی عالی محسوب می‌شود. طرز تهیه رول نان گندم و هویج از آب ولرم، مخمر فعال، ماست، روغن، زیتون، عسل، نمک، هویج رنده شده، تخم آفتاب گردان و آرد گندم کامل و آرد گندم بدون سبوس می‌باشد. برای درست کردن این نان باید مخمر را در آب حل کنید. در مرحله بعد آن‌ها را با ماست، روغن، عسل و نمک ترکیب کنید. سپس هویج، تخم آفتاب گردان و آرد گندم را به آن ها اضافه کنید. باید در آخر این مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شود.

در ادامه آرد گندم بدون سبوس را به آرامی به موادی که از قبل آماده کرده بودیم اضافه می‌کنیم تا یک خمیر مرطوب و کش دار به دست بیاید. در مرحله بعد باید خمیر را در یک کاسه بریزید و روی آن را با پارچه بپوشانید. سپس به مدت 1 ساعت به ظرف دست نزنید تا خمیر ور بیاید. در ادامه خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و آن‌ها را به شکل گلوله در بیاورید. سپس به شکل یک طناب در بیاورید. موقعی که می‌خواهید این نان را درست کنید در صورتی که خواستید یک نان برشته داشته باشید ضخامت این طناب خمیری را کم کنید. باید این طناب‌های خمیری را به دور یک سیخ خشک، تمیز و نازک بپیچید. آن‌ها را به مدت 5 الی 10 دقیقه روی زغال بگیرید. باید حواستان باشد سیخ‌ها را مدام بچرخانید تا تمام نان قهوه‌ای شود.

رول نان گندم و هویج در کمپینگ

2- خوراک گوشت مناسب کمپینگ

این غذا نیز از دیگر غذاهای مناسب برای کمپینگ به حساب می‌آید. طرز پخت این غذا از ترکیب کلاسیک لوبیای پخته به همراه گوشت می‌باشد. این غذا که یک غذای باستانی به حساب می‌آید با طعمی شیرین و گرم شما را حتما شگفت زده خواهد کرد. برای پخت این غذا شما می‌توانید تمام مواد اولیه را در یک قابلمه آهنی بریزید و آن را روی ذغال‌ها قرار دهید تا به آرامی آماده خوردن شود. خوراک گوشت از کره یا دنبه، گوشت چرخ کرده، بیکن گوشت خرد شده، پیاز، سیر، آویشن تازه یا خشک، پاپریکای دودی تند، سرکه سیب، پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه، گوجه فرنگی خرد شده، هویج، سس خردل و جعفری تازه تشکیل می‌شود.

برای پخت خوراک گوشت، باید گوشت را در کره یا دنبه کمی تفت دهید تا رنگ قهوه‌ای به خودش بگیرد. سپس در همان مایتابه بیکن ها، را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. بعد از آن پیاز را اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه پیازها نیز باید سرخ شود تا کمی نرم شود. در ادامه باید سیر، آویشن، پاپریکای تند را در ماهیتابه بریزید. به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سرکه، پوره گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و خردل را به مواد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید.

در ادامه باید ذغال‌ها را باد بزنید تا کمی شعله آتش بیش‌تر شود. سپس گوجه فرنگی‌های تازه، هویج‌ها، گوشت تفت داده شده و آب را در مایتابه بریزید. تا 2 ساعت منتظر بمانید تا بجوشد. موقع پخت سعی کنید چند بار خورش گوشت را هم بزنید. می‌توانید هنگام میل کردن گوشت گوساله کمی جعفری تازه کنار غذا داشته باشید.

خوراک گوشت در کمپینگ

3- موز کبابی با سس شکلات دودی

شاید با خود فکر کنید سس شکلات دودی چیست و چطور درست می‌شود. این سس به سادگی تهیه می‌شود و شما را با طعم خوشمزه‌اش متعجب می‌کند. شما می‌توانید موزها یا سیب‌های خود را با این سس دودی پر کرده و آن‌ها را روی زغال کباب کنید.

طرز تهیه این دسر با شکلات دودی با موز، کره، شربت افرا، پودر کاکائو، شیر پرچرب نارگیلی و پاپریکای دودی شیرین می‌باشد. در ابتدا برای درست کردن این دسر باید پوست موزها را بگیرید و دور تا دور موز را روی ذغال به مدت 4 الی 5 دقیقه کباب کنید تا قند موجود آزاد شود یا به اصطلاح کاراملی شود. در طول این مدت باید موزها را طولی برش دهید و داخل بشقاب قرار دهید. حالا برای تهیه سس باید کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس شربت افرا، پودر کاکائو، نمک و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی بجوشد و غلیظ شود. سپس نوبت به پاپریکای دودی می‌رسد. باید به مدت 30 ثانیه دیگر بجوشد. حالا که سس آماده شده است می‌توانید سس داغ شکلاتی را روی موزهای کاراملی بریزید.

روش دیگری که برای پخت این دسر وجود دارد این است که شما می‌توانید این سس را پس از طبخ، در یک کاسه کوچک بریزید و با استفاده از یخ، آن را خنک کنید. سپس روی پوست موز یک شکاف از وسط تا انتهای میوه ایجاد کنید. در ادامه سس خنک شکلاتی را به داخل شکاف پوست موز بریزید و موزها را در یک کاغذ مخصوص پخت‌وپز و سپس یک فویل بپیچید. موزها را به ‌مدت ۱۰ دقیقه در داخل ذغال‌های داغ قرار دهید تا نرم شوند. در آخر فویل را با احتیاط از دور موزها باز کنید. زیرا بسیار داغ است. سپس با استفاده از یک قاشق، پودینگ موزی را از پوست آن جدا کرده و میل کنید.

موز کبابی با سس شکلات دودی در کمپینگ

4- کباب ماهی سالمون با سبزیجات، سیر و لیمو

ماهی سالمون نسبت به آتش استقامت خوبی از خود نشان می‌دهد. به همین دلیل یک غذای مناسب برای کمپینگ است. این ماهی بافتی شبیه به گوشت قرمز دارد که بسیار چرب است. اگر این ماهی را کبابی کنید واقعا برشته و لذیذ می شود. برای طبخ ماهی کبابی، به ماهی سالمون، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون، سیر خرد شده، شوید، پونه کوهی و لیمو احتیاج دارید. در مرحله اول باید منقل یا باربیکیو خود را گرم کنید. سپس ماهی‌های خود را به تعداد نفرات با یک چاقوی تیز چند برش دهید. ماهی را باید با استفاده از برس مخصوص به روغن آغشته کنید. بعد از آن سیر را داخل شکاف‌های ماهی قرار دهید. بعد از آن روی حرارت مستقیم ذغال قرار دهید.

باید این نکته را بدانید که هر سمت ماهی را به مدت 2 دقیقه کباب کنید. برای طعم گرفتن باید بعد از 2 دقیقه ماهی را داخل فویل قرار دهید. با سبزیجات خرد شده، یک تکه لیمو و روغن زیتون را روی آن بریزید. سپس فویل را دور ماهی‌ها بپیچید و آن را به مدت 4 الی 5 دقیقه روی منقل یا باربیکیو کبابی کنید تا مرحله پخت تمام شود تا در انتها طعم سبزیجات به خورد ماهی برود.

کباب ماهی سالمون در کمپینگ

5- سیب زمینی کبابی برای کمپینگ

یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی که می‌توانید در کمپینگ میل کنید سیب زمینی کبابی است. برای پخت این سیب زمینی می‌توانید از سیر و سبزیجات استفاده کنید. باید همچنین برای پخت و کبابی کردن از فویل استفاده کنید. برای طعم دار کردن این سیب زمینی می‌توان از روغن زیتون، آویشن تازه، رزماری و سیر استفاده کرد. در ابتدا باید سیب زمینی‌ها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکش کنید. به همراه کمی روغن و سبزیجات در یک ظرف بریزید.

برای کبابی کردن سیب زمینی‌ها ابتدا باید هر سیب زمینی را داخل فویل بپیچید و داخل ذغال قرار دهید. فقط حواستان باشد که حرارت ذغال باید ملایم باشد. حدود 15 دقیقه باید این مرحله انجام شود تا سیب زمینی‌ها به جلز و ولز بیفتند. برای این که تمام سیب ‌زمینی‌ها پخته شوند بایستی تمام سمت‌های آن‌ها را زیر و رو کنید. خب حالا بعد از 15 دقیقه که سیب‌ها آماده شده‌اند می‌توانید آن‌ها را درون بشقاب قرار دهید. یک سوراخ در فویل‎‌ها ایجاد کنید تا بخار خارج شود سپس می‌توانید از طعم بی‌ نظیرش لذت ببرید.

سیب زمینی کبابی در کمپینگ

6- کباب گوشت مخصوص با چاشنی انبه

این غذا جزو آن دسته از غذاهایی است که حتی اگر عکسش را ببینید آب دهانتان راه میافتد. این کباب به همراه نان داغ، چاشنی انبه، کره آب شده، آب لیموی تازه و نمک دریایی طعمی بی نظیر به خود می‌گیرد. مواد تشکیل دهنده کباب گوشت مخصوص از گوشت سردست گوساله، آب، پیاز رنده شده، رب انار، گشنیز، نمک و شکر می‌باشد. برای تهیه مواد چاشنی انبه به روغن زیتون فرآوری نشده، دانه خردل، ریشه زنجبیل رنده شده، انبه، شکر، فلفل قرمز چیلی و آب لیمو احتیاج دارید. در ابتدا باید سردست گوساله را به تکه‌های 4 سانتی متری قسمت کنید. سپس رب انار، آب، پیاز، گشنیز، نمک و شکر را در یک ظرف بریزید. آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعد تکه‌های گوشت را داخل سسی که درست کرده‌اید بریزید تا تمام تکه‌های گوشت به سس آغشته شوند.

برای مزه‌دار شدن می‌توانید تکه‌های گوشت را به مدت 2 تا 3 ساعت یا حتی یک شبانه روز داخل یخچال نگهداری کنید. بعد از آماده کردن چاشنی انبه می‌توانید تکه‌های گوشت‌ را به سیخ بکشید. هر دو طرف سیخ را باید به مدت 6 الی 7 دقیقه روی ذغال کباب کنید تا کاملا مغز پخت شوند. سپس می‌توانید گوشت کباب شده را با چاشنی مخصوص انبه میل کنید.

کباب گوشت در کمپینگ

7- باباگانوش کبابی در کمپینگ

از جمله سبزیجاتی که کبابی کردن آن‌ها روی ذغال طعمی بی نظیر به خود می‌گیرد بادمجون و گوجه‌فرنگی می‌باشند. حتی این نوع سبزیجات برای طعم‌دار کردن نیاز به مواد دیگری ندارند. باباگانوش کبابی از نمونه غذاهای سنتی خاورمیانه به حساب می‌آید که با بادمجان‌های کبابی طبخ می‌شود و به علاوه طرفداران خاص خودش را دارد. در مرحله اول برای کبابی کردن بادمجان‌ها به 45 دقیقه زمان احتیاج دارید. در صورتی که قصد دارید این غذا را نیز با گوشت میل کنید باید از قبل این مواد را آماده کنید. همچنین این غذا را می‌توان با سوسیس گوشت تازه کبابی یا هر نوع سوسیس پر ادویه دیگر با نان لواش یا فتیر گرم میل کنید.

طرز تهیه باباگانوش با استفاده از بادمجان، گوجه‌فرنگی، ادویه مخصوص (هر نوع ادویه‌ای مطابق با میل شخصی) نمک، روغن، زیتون و جعفری انجام می‌شود. همچنین این غذا سس مخصوص خود را دارد. از آب لیمو، روغن زیتون، سیر له شده و نمک دریایی تشکیل می‌شود. در ادامه باید بادمجان‌ها را با استفاده از سیخ به مدت 45 دقیقه روی ذغال کباب کنید تا پوست ‌آن‌ها حالت ترکیدگی پیدا کند. در حین کبابی کردن حواستان باشد که دور تا دور آن‌ها کاملا کباب شود. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز باید به مدت 20 دقیقه کباب کنید. بعد از این 2 مرحله باید هر دوی آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن پوست بادمجان‌ها را بگیرید و با استفاده از یک چاقو و چنگال، آن‌ها را تکه تکه کنید و در یک ظرف بریزید. بادمجان‌ها را با چنگال فشار دهید تا مایع اضافی داخل آن‌ها خارج شود. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را نیز باید بگیرید و آن‌ها را با دستانتان له کنید و در ظرف بریزید. مواد لازم برای سس ماریناد را مخلوط کرده و به‌ همراه ادویه مخصوص و نمک به بادمجان و گوجه‌فرنگی‌ها اضافه کنید. روی باباگانوش کبابی، در انتها کمی روغن زیتون و جعفری خردشده بریزید و آن را میل کنید.

باباگانوش کبابی در کمپینگ

8- سیب کبابی

یکی از بهترین جایگزینی‌ها برای سیر کردن به جای موز در کمپینگ سیب کبابی، یک دسر شیرین می‌باشد. برای تهیه این دسر به سیب، میوه خشک، آجیل، شکر، دارچین و کره احتیاج داریم. حالا برای درست کردن این دسر باید دانه‌های سیب را دربیاورید طوری که ته سیب دست نخورده باقی بماند. سپس حفره خالی را با میوه‌ و آجیل پر کنید. در ادامه مقداری شکر و دارچین روی سیب بریزید و با استفاده از یک برس آن را به کره آغشته کنید. سپس سیب‌های آماده شده را داخل فویل به خوبی بپیچید و هر کدام را روی ذغال قرار دهید. سیب‌ها برای کباب شدن باید 8 الی 12 دقیقه روی ذغال بمانند که در این مدت زمان باید سیب‌ها را برگردانید تا تمام سمت‌های آن‌ها کاملا کباب شود.

سیب کبابی در کمپینگ

9- لوبیای پخته

غذایی که پختش آسان است و در کمپینگ دچار مشکل نخواهی شد و حتی می‌توان گفت خیلی زود آماده می‌‌شود. یکی از چاشنی‌هایی که به این غذا طعم بی نظیری می‌دهد قهوه می‌باشد. چرا که تلخ بودن قهوه شیرینی این غذا را متعادل می‌کند. اگر می‌خواهید این غذا را به سبک مکزیکی‌ها و به صورت گیاهی میل کنید می‌توانید از هویج، کرفس خورد شده یا کمی پنیر را موقع طبخ اضافه کنید. مواد تشکیل‌دهنده خوراک لوبیای پخته پیاز، روغن مایع، هویج، بیکن گوشت، شکر قهوه‌ای، پوره گوجه‌فرنگی، لوبیا، گوجه‌فرنگی، قهوه، فلفل چیلی خشک، نمک و فلفل سیاه می‌باشند. برای تهیه این خورش، باید پیازها و هویج‌ها را در کمی روغن به ‌مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. سپس بیکن‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و به‌ مدت 1 دقیقه سرخ کنید.

در ادامه، شکر و پوره گوجه‌فرنگی را به ترکیب مواد اضافه کنید و به ‌مدت ۲ دقیقه بپزید. سپس گوجه‌فرنگی، قهوه و لوبیاهای از قبل خیس‌خورده را به ‌همراه آبی که در آن هستند اضافه کنید. مزه خورش را بچشید و به میزان دل‌خواه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. داخل قابلمه به اندازه‌ای آب بریزید تا روی لوبیاها کاملا پوشیده شود. سپس درب آن را ببندید و به مدت ۳ ساعت آن‌ها را بپزید تا نرم شوند. اگر از لوبیای کنسروی استفاده می‌کنید، برای این مرحله تنها به ۹۰ دقیقه زمان احتیاج دارید.

لوبیای پخته در کمپینگ

توجه کنید که در حین پخت، چند بار آب لوبیاها را چک کنید تا آب درون قابلمه کاملا بخار نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up